Hükümet, Başbakan, Cumhurbaşkanı hakkında yalan haberler, manipülasyonlar

Hükümet, Başbakan, Cumhurbaşkanı hakkında yalan haberler, manipülasyonlar

Bu sayfayı belirli yayın gruplarının ve internetteki bazı şerefsizlerin;

1. Türkiye'de tüm denklemleri yerle bir eden, en büyük problemlerin üstüne korkusuca yürüyen, Adalet ve Kalkınma Partisi kurucusu, Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlığı'nı yapmış, şu anda da Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı görevini üstlenen sayın Recep Tayyip Erdoğan,

2. Uzun bir süre Dış İşleri Bakanlığı görevini üstlenmiş olan ve ülkemizin Dış işleri siyaseti yepyeni bir boyut getiren, şu anda Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlığı'nı yapan sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu,

3. Türkiye Cumhuriyeti hükümeti,

4. Adalet ve Kalkınma Partisi milletvekilleri,

hakkında yaptıkları karalama haberlerini paylaşmak için kullanacağım. Ülkemizde ne denli cahil/zalim/yalancı bir grubun olduğunu ve kimleri desteklediklerini görmenizi isterim.

TRT aracılığı ile hükümeti karalamak

TRT üzerinden hükümeti karalamak

TRT HABER: Şehitlerimiz Memleketlerine Gönderiliyor. Şehit cenazeleri yeni açılan kavşak ve duble yollar sayesinde artık daha kısa sürede memleketlerine ulaştırılıyor.

Photoshop ile yapılan bu görüntüde amaç insanların duygusal olarak en yoğun oldukları dönemde büyük bir sinir boşalması yaşatmak. Çok sert açıklamaların gelmesini sağlamak ve hükümeti bu yalanlara sevap verecek duruma düşürtmek. Bu resmen bir darbe çığırtkanlığıdır. Yurt dışından gelen bir ajan bunu yapsa, yakalandığında cezası ölüm olmalıdır.

Bu tarz bir görüntüyü hazırlayıp, sosyal ağlarda paylaşan kişilerin sözde ehil, üniversite okumuş, kendisini akıllı zanneden insanlardan olmaları da ülkemizin bir başka üzüntü kaynağı. Yazıklar olsun sizi doğuran ve büyütenlere, bu devletin imkanları sayesinde geldiğiniz pozisyonlara...

CNN TÜRK: Yapılan yatırımlar halk için değilmiş

Erdoğan'ı medya özgürlüğünü engellediğini iddia ederlerdi, ardından da yapılan yatırımların halk için yapılmadığını iddia ederek suçlamaya çalışmışlardı. İşte yüzsüzce sordukları sorulara Erdoğan'ın tokat gibi cevapları. Bugün Erdoğan ya da hükümet yetkilileri artık neden CNN TÜRK ve benzeri yayın kuruluşlarının programlarına çıkmıyor bellidir.

Canlı yayın sırasında HÜRRİYET'în başlattığı manipülasyon

Buyurun HÜRRİYET'in benzer bir saldırısı:

Hürriyet'in Erdoğan hakkında başlattığı manipülasyon

CNN TÜRK: PKK'lıların yola döşediği mayın erken patladı

CNN TÜRK'ün haberi verme şekli

Yandaki resme ilk bakışta bu haberi çok normal karşılayabilirsiniz. Ancak, verilemeye çalışılan temel algıyı anlamak zorundasınız. Silvan'da bir patlama olmuş, bir bomba erken patlamış, bir çocuk ölmüş.

Burada bilinçli bir şekilde, askerlerin ya da polislerin ölmesi gerektiği, yapılan hata sonucu çocuğun öldüğü imajı verilmeye çalışılıyor. Hata yapmasalardı (mayın erken patlamasaydı) sanki çok daha iyi birşey olacakmış gibi bir izlenim oluşturuluyor. Sanki ölen kişinin polis ya da asker olması PKK'nın ne denli kirli ve namuzsuz bir terör örgütü olduğunu önleyecekmiş gibi.


8 yıl 9 ay önce eklendi

Uzun vadeli siyaset oyunları hakkında... 5 Temmuz 93… Başbağlar Cemaat abilerinden Fethullah Gülen'e Açık Mektup Bireysel Emeklilik Sistemi ve %25 Devlet Katkısı Hükümet, Başbakan, Cumhurbaşkanı hakkında yalan haberler, manipülasyonlar Dingoların bilim dünyasından acıklı haberler Knockout.js teknolojisi nedir, Knockoutjs ne işe yarar? Bulgaristan'da İsrailli turistleri taşıyan otobüste patlama: 7 ölü ABD'de beyazlar 'azınlığa düşüyor' Bulgar devine Türk talip 2.5 milyar dolarlık robot! Yunanistan'ın AB'ye alınması siyasi karardı! Bulgaristan'ın ilk Müslüman cumhurbaşkanı adayı Gül'ün Türkçe ısrarı Bulgarları kızdırdı İngiltere'de 18 yaşın altındakiler için Porno yasaklanıyor! Türkiye Cumhuriyeti tarafından Bulgaristan'daki öğrencilere verilen yükseköğretim bursları Bulgaristan'da caminin sesi kısıldı M. Ali Birand'tan darbecilik özeleştirisi Japonya ve Enerji: Peki Ya Alternatifi Ne? Dolar neden sürekli yükseliyor, dolar konusunda ne hata yapıyoruz?
1
2
3
4
5
6
7
8