Yapılan terbiyesizliklerin ardından yeni Hollanda bayrakları

Yapılan terbiyesizliklerin ardından yeni Hollanda bayrakları

12.03.2017 tarihinde Hollanda hükümeti ani bir toplantı yaparak, dışişleri bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu'nun uçağının kalkma iznini kaldırdı. Mevlüt Çavuşoğlu, Hollanda'da referandumla ilgili bir toplantıya konuşmacı olarak katılacaktı.

Bunun dışında, yine aynı tarihte Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'nın aracı Hollanda girişinde durduruldu. Türkiye'nin Rotterdam Başkonsolosu Sadin Ayyıldız'ın açıklamalarına göre, diplomatik pasaportu olan ve kabineye seçilmiş bir bakanımızın büyükelçiliğe girişine izin verilmiyor.

Yine bunlara ek olarak, Türk medya görevlilerinin Hollanda'ya girişine izin verilmiyor.

Yetmiyor arkadaşlar yetmiyor; yine bugün ırkçı lider Geert Wilders, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda "Harika! Yoğun PVV baskısı sayesinde hükümetimiz Hollanda seçimlerinden bir kaç gün önce Türk bakanının inişine izin vermedi" ifadelerini kullandı. Bir diğer paylaşımında da "Erdoğan ile aynı fikirde olan Hollanda'daki Türklere söylüyorum: Türkiye'ye gidin ve asla geri gelmeyin" şeklinde yazdı.

Geert Wilders'in terbiyesizliği

Hollanda'nın faşist tutumunu üzülerek izliyoruz

2012 yılında, ilişkilerimizin 400. yılını kutladığımız dost bir ülkenin bir anda böyle saçma, faşist, terbiyesiz uygulamalara geçiş yapması tabi ki bizi derinden üzmüştür. Şu anda bulunduğumuz durumu anlatan birkaç Hollanda bayrağını sizin için hazırladık. Paylaşın ki, kızgınlığımızı ve üzüntümüzü anlasınlar...

New Netherlands Flag

Ve ne yazık ki, böyle bir krize çanak tutanlar ya da sevinenler sadece dışarıda değil. Örneğin, aşağıdaki alaycı sitenin alaycı yazısını ele alalım. Tüm ülkenin birleştiği böyle bir konuda bile, bu kadar şerefsizce, bu kadar haince paylaşımlar yapanlar içimizde. Yazıklar olsun!

Zaytung'un siyasi duruşu


7 yıl önce eklendi

Yabancı otomobil üreticileri ile hükümet arasında gizli bir savaş var Yapılan terbiyesizliklerin ardından yeni Hollanda bayrakları Bir Müslüman 'LGBTİ Onur Yürüyüşü' hakkında ne düşünmeli? Şehitlerimizin ailelerine yazdıkları mektuplar Sözde Ermeni Soykırımı hakkında maddeler halinde bilmeniz gerekenler Matematiksel Formül Ayrıştırıcısı, Equation and Formula Parser Doğurganlık hızı düştü nüfus durma noktasında Firefox işletim sistemini ilan etti İncirlik'e yeni bombanın faturası kime kesilecek? Bulgaristan Türkleri gerçekten Türk mü? Balkan topraklarına nereden, ne zaman gelmişlerdir? Askeri töreni izleyen Türk Büyükelçisi, Ankara'nın SSCB'ye saldırmasını önledi Oktay Sinanoğlu'ndan Türkiye ve Türkçe Hakıkında birkaç ders Bir Bulgaristan Göçmeni'nin gözünden: 21. yy Türkiye'deki değişim Türkan Eroğlu Mydream Koktely Organizasyonu: Tam bir Rezalet Ayağımıza kurşun sıktık turizmde fırsatı kaçırdık Türkiye Ekonomi: 1980 ile 2010 yılları arasında Türkiye'nin ekonomik büyümesi Bir zamanlar: İsrail'le "alçak koltuk" krizi olmuştu Okunması gereken kitaplar, okumadan ölmeyin! Son dönemde ülkemizde yapılan özelleştirme politikasının yararları Osmanlının eşsiz arşivlerinin değersiz kağıt olarak Bulgaristan'a satılması
1
2
3
4
5
6
7
8