Rüyada börek yemek

Rüyada börek yemek

Rüyanızda börek yediğinizi görmeniz; ayrı ayrı yerlerden hayır ve menfaat göreceğinize, undan yapılmış katı olsun veya yumuşak olsun herhangi bir şeyi yediğinizi görmeniz; hayra, nimete, mala, menfaate ve berekete nail olacağınıza yorumlanır.

Bir başka yoruma göre: Undan yapılmış olan her şeyin yenildiğinin görülmesi; ilim ve İslâm'la tabir olunur. Yani böyle bir rüyanın görülmesi; rüya sahibinin ilim ve İslâm nimetine nail olacağına işarettir. Bundan dolayı rüyada ekmek ve benzeri şeylerin yenildiğinin görülmesi; her zaman için hayra alâmettir.

İmam-ı Nablusî'nin yorumuna göre: Rüyada börek yenildiğinin görülmesi; nimete nail olunacağı ile tabir edilir. Bir kimsenin rüyasında börek yaptığını görmesi; o kimsenin kazanmak için çalıştığına, yaptığı börekten yediğini görmesi; o kimsenin kazandığını yiyeceğine, yaptığı böreği bir tepsiye koyarak bir bıçakla kestiğini ve tabaklara koyduğunu görmesi; o kimsenin kazancını aile ferdleri ve diğer dostları ile paylaşacağına yorumlanır.



9 yıl 3 ay önce eklendi

Rüyada börek yemek Rüyada kuaför görmek Rüyada sevmediği birini görmek Rüyada kavun görmek Rüyada hasta olmak Rüyada gelin olmak, gelin görmek Rüyada amca oğlu görmek Rüyada helva yemek, rüyada helva görmek Rüyada dolma yemek Rüyada ayva yemek Rüyada kan almak, kan vermek Rüyada büyük balık görmek Rüyada dövmek Rüyada diş görmek Rüyada kadınla sevişmek Rüyada kek görmek ve kek yemek ne anlama gelir? Rüyada halay çekmek Rüyada sevdiği kişiyi görmek ne anlama gelir Rüya Yorumları, Rüyada Altın Görmek
1
2
3
4