Uzun vadeli siyaset oyunları hakkında...

Siyonizm ve antisemitik faaliyetler üzerine

ABD Başkanı Joe Biden ve siyonizmABD Başkanı Joe Biden 29 Mayıs 2021 tarihinde, kendi ülkesinde antisemitik saldırıların artmasından endişe duyduklarını açıklamış.

11 Kasım 2016 tarihinde Dünya Yahudi Kongresi'nin New York'taki toplantısında siyonist olduğunu açıklamıştı. Dolayısıyla, bu yeni açıklamasına şaşırdık mı, tabi ki hayır!

Filistin'de insan hakları ve insanların can güvenliği yok sayılırken, yüzlerce insan katledilip binlercesi evlerinden kovulurken sana da böyle açıklamalar yapmak yakışır.

ABD'nin çakma İstanbul Sözleşmesi seviciliği

Wendy R. Sherman - İstanbul Sözleşmesi Bizim!ABD Dışişleri Bakanı Yardımcısı sayın Wendy R. Sherman 28 Mayıs 2021 tarihli Türkiye ziyaretinde, karşımıza "İstanbul Sözleşmesi Bizim!" baskılı maskeyle çıktı.

Sanki kendi ülkesi İstanbul Sözleşmesi'nin bir tarafıymış da, bizi de çok sevip taraf olmamızı istercesine...

Sherman hanfendi, bu sözleşmenin hazırlanmasında katkılarınız olabilir ama kendi ülkenizde uygulatmayacağınızı iyi biliyoruz. Ayrıca maskelerdeki yazılar yetmiyor, bizi ne kadar çok sevdiğinizi göstermek için vücüdünuza Türkçe dövmeler yaptıracağınız günleri bekliyoruz!

ABD'nin, Türkiye'yi soykırım ile suçlamasına uygun cevap

ABD'nin Japonları enterne etmesiABD Başkanı Joe Biden, 24 Nisan 2021 tarihinde Türklerin Ermeni soykırımı yaptığını açıkladı. Birçok vatansever insanımız, Türkiye'nin buna karşılık verirken kızılderili soykırımı benzeri olayların hatırlatılması gerektiğini söylüyor.

Bu çok yanlış olur. Çünkü, ABD bizi yapmadığımız birşeyle şuçlarken, biz karşılığında onların yaptıkları birşeyi açıklamış oluruz. Bu yüzden ne kızılderili soykırımı, ne Japonya'ya attıkları atom bombaları, ne de Irak ve Suriye'de yaptıkları katliamlar bize yaptıkları haksızlığın karşılığı olamaz.

Amerika, ikinci dünya savaşı sırasında ülkesindeki Japonları sorun çıkarmamaları için enterne (yargı kararı olmadan gözaltında tutulma veya hapsedilme) etmiştir. Hem de Taşnak ve Hınçak gibi terör örgütleri kurup insanları katletmemelerine rağmen. Belki bu konuyu soykırım olarak dile getirmek, bize yaptıkları haksızlığa biraz olsun benzeyebilir.

 


2 yıl 11 ay önce eklendi

Uzun vadeli siyaset oyunları hakkında... 5 Temmuz 93… Başbağlar Cemaat abilerinden Fethullah Gülen'e Açık Mektup Bireysel Emeklilik Sistemi ve %25 Devlet Katkısı Hükümet, Başbakan, Cumhurbaşkanı hakkında yalan haberler, manipülasyonlar Dingoların bilim dünyasından acıklı haberler Knockout.js teknolojisi nedir, Knockoutjs ne işe yarar? Bulgaristan'da İsrailli turistleri taşıyan otobüste patlama: 7 ölü ABD'de beyazlar 'azınlığa düşüyor' Bulgar devine Türk talip 2.5 milyar dolarlık robot! Yunanistan'ın AB'ye alınması siyasi karardı! Bulgaristan'ın ilk Müslüman cumhurbaşkanı adayı Gül'ün Türkçe ısrarı Bulgarları kızdırdı İngiltere'de 18 yaşın altındakiler için Porno yasaklanıyor! Türkiye Cumhuriyeti tarafından Bulgaristan'daki öğrencilere verilen yükseköğretim bursları Bulgaristan'da caminin sesi kısıldı M. Ali Birand'tan darbecilik özeleştirisi Japonya ve Enerji: Peki Ya Alternatifi Ne? Dolar neden sürekli yükseliyor, dolar konusunda ne hata yapıyoruz?
1
2
3
4
5
6
7
8