Afrin Zeytin Dalı Harekâtı Şehitleri'nin Vasiyetleri

Afrin Zeytin Dalı Harekâtı Şehitleri'nin Vasiyetleri

Suriye'nin Afrin bölgesinde düzenlenen "Zeytin Dalı Harekâtı"nda ilk şehidimiz olan Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Ömer Bilal Akpınar'ın vasiyeti

"Kardeşim senden ricamdır, bana bir şey olana kadar sende saklı kalsın. Kardeşim bu savaş haç ile hilâlin, imânla inkârının, hak ile batılın, küfür ile tevhîdin savaşıdır. O yüzden anneme, babama, kardeşime, Nur'a söyleyin üzülmesinler kesinlikle. Hayatlarının geri kalanını rahat geçirsinler, anneme o istediği evi alsınlar. Dua etsin arada bir, üzülmekle hayatını bitirmesin.

Babam da, Beyza da haklarını helal etsin, üzülmesinler. Nur'a söyleyin ben ona doyamadım. Ama eğer gidersem hakkını helal etsin. Üzülmesin öbür tarafta birbirimize kavulacağız inşallah. Beraber planladığımız gezilecek yerleri gezsin, benim yasımı tutmakla ömür geçirmesin. Aileme iyi baksın.
Beni Safranbolu'ya gömsünler kardeşim.

Babamlara söyleyin devletin bağladığı aylığın yüzde 10 unu yine Zehra teyzenin oraya versinler. Hakkınızı helal edin."

10 Ocak 2018 tarihli vasiyetimdir.

Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit düşen Piyade Binbaşı Mithat Tunca'nın vasiyeti

"Kızıma anlatın, ben onlar gelecekte bu meselelerle uğraşmasınlar, Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalsın diye can verdim bilsin ve hakkını helal etsin."

Gerçek bir şehit vasiyeti

"Biz onlar rahat uyusun diye şehit olmadık, artık uyansınlar diye canlarımızı verdik!"


5 yıl 11 ay önce eklendi

Afrin Zeytin Dalı Harekâtı Şehitleri'nin Vasiyetleri Türkiye'den Araplar'a güdümlü füze! Anka Kuşu silahlanıyor Pardus: Milli işletim sistemi olan Anadolu Parsı kükremeye hazırlanıyor! Yüzyılın projesinde ikinci dev adım İlk iki F-35 2015'te geliyor Almanlara göre Büyümede Çin'i bile geçmişiz! Akdeniz ile Karadeniz, 11 bin kilometre yolla birleşiyor Davutoğlu'ndan AB'ye ültimatom! Aselsan milli füze üretecek İlk Türk istihbarat uydusu Çin'den uzaya fırlatılacak Türkiye, karanlık göklerde bir ışık Operatörler uyudu mu, milyonluk vurgun "Kollarıma kanatlarımı taktım" AKP'den bir çılgın proje de Doğu Anadolu için Haliç'te metro geçişine onay Tayyip Bey'den başka abimiz yok ki para isteyelim Radyasyonu %99 oranında engelleyen duvar boyası Koşaner'in "F-16'lara benzemesin" uyarısı üzerine F-35 siparişleri askıya alındı Dünyanın Merkezi İstanbul
1
2
3
4
5
6