İhanetin Bedeli

İhanetin Bedeli

Bir Gün Padişah Yavuz Sultan Selim pazarda gezerken keklik satılan bir tezgah görür ve keklik satılan tezgaha yönelir. Bütün keklikler 1 altındır fakat bir tanesi ayrı bir kafes içinde ve 100 altındır.

Yavuz Sultan Selim sorar:

"Bunlar 1 altın da bu neden 100 altın?"

Satıcı:

"Hünkarım 100 altınlık olan ötüşüyle diğer keklikleri kendine çeker ve yakalanmalarını sağlar."

Yavuz Sultan Selim 100 altını çıkarıp adama verir ve "Ver o kekliği bana!" der.

Herkes şaşkınlık içinde napacak acaba koca Padişah bir kekliği diye düşünürken Yavuz Sultan Selim kekliğin kafasını tuttuğu gibi gövdesinden ayırıverir ve der ki:

"KENDİ IRKINA İHANET EDENİN SONU BUDUR."



6 yıl 8 ay önce eklendi

Sevdiğin kızı kendine bağlamanın yolları nelerdir? İhanetin Bedeli One Direction - One Way or Another şarkı sözü Komik zeka soruları, Bölüm 3 Büyük şirketlerin işe alırken sorduğu ilginç sorular Dünya'dan Türkler ile ilgili sözler Komik zeka soruları Geniş Aile Dizisinden En Beğenilen Replikler Zinedine Zidane'ın en iyi golleri Ayla Dikmen'den Nağmeler İlginç göz ve beyin oyunları Fatmagülün Suçu Ne Oyuncuları Behzat Ç Dizi Oyuncuları Sagopa Kajmer'den Dersler HIM (His Infernal Majesty) Çalgı ve ses toplulukları nelerdir, Çalgı grupları, Çalgı toplulukları Harbi kadının özellikleri, harbi kızları tanıma yolları Total Touch Garip Türk Huyları Kriz nedir ve nasıl önlenir?
1
2
3
4
5
6