Türkiye tatili Erdoğan'ı desteklemekten başka bir şey değil

Türkiye tatili Erdoğan'ı desteklemekten başka bir şey değil

AB Bakanı Ömer Çelik, yazının düşmanca olduğunu ve AB değerlerine uymadığını söyledi.

Avusturya'nın başkenti Viyana'daki havalimanında ekranlara gelen Türkiye karşıtı skandal yazı büyük tepki çekti.

Viyana Uluslararası Havalimanı'nda Türkiye'yi kötüleyen 'Türkiye tatili Erdoğan'ı desteklemekten başka bir şey değil" yazısı görüldü.

Duruma Twitter hesabından tepki gösteren Avrupa Birliği (AB) Bakanı Ömer Çelik, Viyana Havalimanı'nda Türkiye'ye seyahati kötüleyen skandal yazının 'düpedüz düşmanlık' olduğunu ve AB değerlerine aykırı olduğunu söyledi.

Sosyal medyada İngiltere Büyükelçisi Richard Moore'a da konuyla ilgili düşüncesi soruldu. Moore, yazı için 'garip ve aptalca' yorumunda bulundu.

Dışişleri Bakanlığı, Viyana Havalimanı'ndaki "Türkiye tatili Erdoğan'ı desteklemekten başka bir şey değil" yazısını kaldırttı. Dışişleri Bakanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Viyana Havalimanı'ndaki skandal yazısı kaldırıldı.

Benzer Haberler

1. Avusturya'nın Wiener Neustadt şehrinde Türk bayrağı asma yasağı


7 yıl 8 ay önce eklendi

Evde pişiği önlemek için neler yapılabilir? Tutum Yatırım Ve Türk Malları Haftası ile ilgili şiirler Bilimin hayatımızdaki yeri ve önemi Şapka Kanunu'na karşı olması sebebiyle idam edilenler Türevin geometrik yorumu Türkiye tatili Erdoğan'ı desteklemekten başka bir şey değil Bayrak ile ilgili şiirler Son kanuna göre Yurtdışından Türkiye'ye Araç Getirme Konusu 2020 Kadir Gecesi ne zaman Rönesans ve Reform Haraketleri Mehmet Akif Ersoy Hayatı Tekke Edebiyatı Nazım Türleri Hoşgörüyle ilgili Atasözleri ve Güzel Sözler Higgs Bozonu Nedir? Sorularla Higgs Bozonunu Tanıyalım Televizyonun İcadı, Televizyonu Kim İcat Etti Salep (Sahlep) Nasıl Üretilir? Cevizin faydaları DNS Numaraları 2013 2013 Hac Kuraları Sonuçları, 2013 Hacca Gitmeye Hak Kazanan Hacı Adayları Collatz Problemi ve ilk 10000 sayı için çözümü
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28