Sağlıklı zayıflamanın kuralları

Sağlıklı zayıflamanın kuralları

Sağlıklı bir şekilde kilo vermek, en kısa sürede fazla kilolarınızdan kurtulmak anlamına gelmez. Tam tersine bu süreci başarılı bir şekilde yöneterek, tekrar kilo almanızı engelleyecek şekilde hayatınızı ve yaşam stilinizi değiştirmeniz anlamına gelmektedir. Sağlıklı bir şekilde zayıflamak için yapmanız gerekenleri aşağıda sizin için sıraladık:

Sağlıklı bir şekilde zayıflamanın yolları

• Her sabah uyanınca ilk iş oda sıcaklığında iki büyük bardak su için.

• Gün içinde en az üç litre su tüketin. Suya isteğinize göre taze sıkılmış limon suyu ya da elma sirkesi ekleyebilirsiniz.

• Yemekle birlikte kesinlikle su içmeyin. Yemeklerden yarım saat önce su tüketimini bırakın ve bir saat sonra tekrar başlayın.

• Her gün üç poşet karbonat ve bir çay kaşığı Himalaya tuzunu suda eritip için. Her bir poşet karbonat için bir bardak su tüketin. Bir çay kaşığı tuz da yine başka bardağa konacak ve içilecek.

• En büyük öğünü sabah 11:00 ve öğlenden sonra 16:00 arasında yeyin.

• Zayıflama kürünü uygularken siyah çay, kahve, gazlı içecek ve hazır kutulardaki meyve sularını kesinlikle içmeyin.

• Güneş batınca çorba dışında hiçbir şey yemeyin. Sebze ve mercimek çorbası serbest.

• Zayıflama kürü süresince süt, peynir, yoğurt, yumurta ve tavuk tüketmeyin.

• 11.00-16.00 arası dışındaki saatlerde kesinlikle ekmek yemeyin. Bu saatlerde de mutlaka kızarmış ve beyaz ekmek dışındakileri tüketin.

• Her gün açık havada en az 30 dakika yürüyüş yapın. Park, koru, deiz kenarını tercih edin.

Diğer taraftan, hızlı bir şekilde zayıflamak istiyorsanız hızlı yağ yakma yollarını uygulayarak kısa sürede sonuç alabilirsiniz.


9 yıl 1 ay önce eklendi

En doğru yemek saatleri Migren Nedir, Migrenin Belirtileri ve Tedavisi Kulak Çınlaması Sağlıklı zayıflamanın kuralları Bebeğin suyunun normalden az olması Temel cimnastik duruşları, resimli jimnastik duruşları Enzim nedir, enzimlerin görevleri nelerdir Mantar Zehirlenmesi, Belirtileri ve Tedavisi Göz altı morlukları için neler yapılabilir? Şifalı Bitkiler, A Harfi ile başlayan şifalı bitkiler 2 Spor yaralanmalarında yapılacak ilk yardım uygulamaları Böbrek Yetmezliği: Üremi, Böbrek Hastalıklarının Belirti ve Bulguları Adet ağrıları nasıl geçer, adet sancısına ne iyi gelir? İshal tedavisi, ishali ne keser Böbrek hastalığı nedir ve böbrek hastalıklarının belirtileri nelerdir? Sigara ve alkol kullanmanın zararları Yeni doğan bebeğin bakımı nasıl yapılmalıdır? Profesörden tavsiye: Bu yağmurlarda ıslanın (ilginç)! B1 vitamini hangi besinlerde bulunur Türkiye'de Uyuşturucu Sorunu ve Uyuşturucu Belası
1
2
3
4
5
6
7