Abant Gölü, Bolu

Abant Gölü, Bolu

Abant Bolu' iline 32 kilometre uzaklıkta olup E-5 üzerinden Bolu dağına çıkmadan İstanbul yolu üzerindedir.Aracınız ile İstanbuldan geliyorsanız Kaynaşlı yol ayrımından Bolu dağına çıkabilir oradan Abant kavşagına sapabilirsiniz. Sonrasında her tarafı ağaçlarla cevrili 21 kilometrelik bir yol sonunda Abant Gölüne ulaşabilirsiniz. Yol boyunca oldukça güzel mekanlar ve restoranlar görebilirsiniz. Yol üzerinde lezzetli bir sabah kahvaltısı yapabilir yada balık restorantlarında oldukça lezzetli taze tutulmuş balık çeşitleri yiyebilirsiniz. Bu yerler hakkında daha detaylı bilgiyi mekanlar ve oteller bölümümüzden alabilirsiniz. Aracınız ile giriş yapacaksınız 6 ytl giriş ücreti ödedikten sonra göl etrafında aracınızla dolaşabiliceginiz gibi park yerlerini kullanıp yayanda gezebilirsiniz.Yada isterseniz at arabaları ile ucuz bir şekilde göl etrafında gezebilir , temiz oksijeni ile doğanın ve manzaranın keyfini çıkarabilirsiniz.

Abant gölü oldukça güzel ve eşşiz manzarası ile dört mevsim ayrı güzelligi ile gezmek, dinlenmek, yürüyüş yapmak ve temiz hava almak için her yaştan kesime hitap eden dinlendirici güzelligi ile gezilmeyi bekliyor. Dünyada nadir bulunabilicek tabiatın en güzel özellikleri ile kaynaşmış olan bu doğal güzelligi gezmenizi ve görmenizi şiddetle tavsiye olunur.


9 yıl 3 ay önce eklendi

İllerin enlem ve boylamları Abant Gölü, Bolu Kaz Dağları Ankara'da alternatif piknik ve gezi alanları Bulgaristan'da kayak merkezleri İstanbul MNG Kargo Şubeleri, MNG kargo şube adresleri ve telefon numaraları İstanbul Aras Kargo Şubeleri, Şube Adresleri ve İletişim Telefonları Yurtiçi Kargo İstanbul şube isimleri, şube adresleri ve telefon numaraları Metro Turizm Balıkesir iletişim bilgileri Metro Turizm İzmir iletişim bilgileri Metro Turizm İstanbul Avrupa yakası iletişim bilgileri İstanbul Metro Saatleri, M1 Aksaray - Atatürk Havaalanı (Havalimanı) Metro Sefer Saatleri İstanbul Metro Saatleri, M2 Taksim - Şişhane Metro Sefer Saatleri Kadıköy Kartal Metro hattı haritası ve durak isimleri, Kartal metro durakları, Kadıköy metro durakları Şehirler arası mesafe hesaplama, kaç km? Eminönü'ne nasıl gidilir, Eminönü'ne en kısa yoldan nasıl giderim?
1
2
3