Rüyada sürme sürmek, sürme görmek

Rüyada sürme sürmek, sürme görmek

Rüyada sürme görmek, mala ve iyi şeylere çok basiretli olmağa işarettir. Bir kimse eline sürme verildiğini görse o kimseye az veya çok mal isabet eder. 

Bir kimse rüyada kendisine salih bir kimsenin sürme çektiğini görse, bu rüya hayra işarettir. Kendisine kötü ve fasık bir kimsenin sürme çektiğini görse, bu rüyada hayır yoktur. Toplu bir sürmeye rastladığını gören kimse mala erişir. Gözünde şikayeti olanın sürme görmesi, şifa bulacagina işarettir. Rüyada sürmek çekmek, dini ıslah etmektir.

Sürme taşıyla gözüne sürme çektiğini gören kimse, iki kadınla evlenir. Sürme taşı dışında deniz köpüğü gibi şeyler kullandığını gören kimse, zina yapmak ister. Sürme taşından çocuklara sürme çektiğini gören kimse dininin iyi bir durum içinde bulundugunu iltizam eder. Eğer sürmekmekten maksadı süslenmek içinse, o kimse din işlerinde kendisini ziynet ve parlaklık verecek bir şeyi yapar.

Bir kimse rüyada bir insanın kendisinin gözüne sürme çektiğini ve gözünü de kör ettigini görse, o kimsenin malından hile ile bir şey olur. Bekar kızın rüyada sürme çekmesi, evlenecegine, dul kadının sürme çekmesi de kocaya varmasına işarettir. Kan ve gül ile sürme çekmek fasıklığa ve batıl bir nikaha işarettir.



9 yıl 3 ay önce eklendi

Rüyada sürme sürmek, sürme görmek Rüyada alyans takmak, alyans görmek Rüyada bit sirkesi görmek Rüyada alım satım işleri, rüyada almak satmak Rüyada bebek görmek Rüyada kartopu oynamak Rüyada dut görmek Rüyada kavga etmek Rüyada baş örtüsü görmek Rüyada gözlük takmak Rüyada koyun görmek ya da koyun kesmek Rüyada Allah demek Rüyada ayet okumak, ayet dinlemek, ayet duymak Rüyada El Kesilmesi Rüyada hırsız/hırsızlık görmek Rüyada büyük abdest yapmanın anlamı Rüyada burun kanaması görmek Rüyada eski okul arkadaşlarını görmek Rüya Yorumları, Rüyada Cinsel İlişkiye Girmek
1
2
3
4